Ismerős az érzés, amikor belépsz egy kávézóba és ezer és egy féle változatban kérheted a reggeli ébresztődet? Az espresso, latte és cappuccino persze egyértelmű, és már régen jó barátságot kötöttetek, de mi a helyzet a moccacinoval, frappuccinoval vagy éppen a mélange-al? Próbáltad már őket? Rögtön tudod, hogy mi a különbség közöttük, vagy át kell böngészned az itallapot? 

Továbbmegyek .. mi lenne, ha ezeket a különleges italokat otthon is el tudnád készíteni és a szokásos “Kérsz egy kávét?” kérdés után ezzel lepnéd meg barátaidat? Valószínűleg megszaporodnának a nálad töltött kávézós találkák. 

Ha te általában a “Röviden, feketén” mottó híve vagy, akkor egy kis  kísérletezésre bátorítunk, ha pedig bevett szokásod a különlegességekkel való kísérletezgetés a következő posztjaink egyértelműen neked szólnak!

Elkövetkező sorozatunk ugyanis a különböző kávéspecialitásokat mutatja majd be nektek, arányokkal, elkészítéssel és természetesen képekkel együtt. Az egészen egyszerűktől kezdve a kissé trükkösebbekig, hogy mindenki megtalálja a neki valót, amit szívesen készít akár magának, akár másoknak, ha úgy érzi ideje egy minikávézót alapítani otthon.  Természetesen ahány kávézó annyiféle apró eltérés lehet az adott italok elkészítésében, de egy jó alappal már nem tévedhetsz nagyot!

Ha felkeltettük az érdeklődésed, maradj velünk és tanuld meg a kávékészítés csínját-binját.


További ínycsiklandó kávés képekért és a sorozat tagjaiért
kövessetek minket  Instagramon is 🙂

26augusztus
2019
  • 168
  • 0
Kategória: Uncategorized

Komment írás

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hírlevél feliratkozás

akciók | újdonságok | termékek